appartement huren utrecht centrum
Appartementen in Utrecht.
Stadspoort Zuid Ruim en betaalbaar wonen in Utrecht.
het kan in Stadspoort Zuid. Stadspoort Zuid ligt aan de Europalaan, de zuidelijke invalsweg naar het centrum van Utrecht. Op deze voormalige kantoorlocatie met acht verdiepingen zijn 71 nieuwe appartementen gerealiseerd. Op dit moment zijn er nog enkele appartementen beschikbaar. De ruime appartementen hebben veel daglicht, plafonds van meer dan drie meter hoog, een badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting en ook de keuken is compleet. Het stoere karakter van het voormalige kantoor blijft zichtbaar door de kale betonnen constructie en aluminiumkozijnen met grote ramen. Er is tevens veel parkeergelegenheid en het complex is goed bereikbaar vanaf de A12. Hoe zijn deze aantrekkelijke huurprijzen mogelijk? De gemeente Utrecht investeert de komende jaren in ontwikkeling van de Merwedekanaalzone tot een duurzame en levendige stadswijk. Op basis van de Leegstandswet zijn de appartementen tijdelijk te huren vanaf mei 2017 tot en met 2022.
Huurwoningen in Utrecht.
Het riante appartement van ruim 83 m2 heeft 2 slaapkamers en een fraaie doorzon woonkamer. Overvecht ligt tussen het centrum en de ringweg van Utrecht en biedt goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en welzijn. Het appartement ligt op.
Appartementen bed and breakfast in Utrecht Wimdu.
Utrecht is met zijn middeleeuwse centrum een van de meest interessante steden van Nederland.: Utrecht is de op 10 na rijkste stad van Nederland. Historici schatten dat de eerste inwoners van Utrecht zich permanent hebben gevestigd circa 47 voor christus. Vind jouw ideale appartement in Utrecht.
Welkom bij WoningNet, u kunt op dit moment 34 woningen bekijken.
U kunt woningen verbergen door op de actieknop bij de advertentie op verberg" woning" te klikken. Op een mobiel apparaat kunt u de woning verbergen door deze van rechts naar links te swipen. Toon de woningen weer Annuleren OK. Huren of kopen.
Huurwoningen Nederland Woningen Tweedehands.nl.
Met ingang van 17 juni 2019 is er een 2-kamer appartement te huur in het centrum van Utrecht. Het appartement is 50m2 groot en bevindt zich op. vandaag 1012: 2e Daalsebuurt, Bomenbuurt, Amsterdamsestraatweg na spoorviaduct. Woning aan de Willemskade te Zwolle.
Appartement Utrecht te huur HuizenZoeker.
Het appartement is voorzien van 3. 3514 TT Utrecht. In de geliefde Vogelenbuurt in Utrecht bieden wij u aan het Koekoeksplein deze. 3511 LX Utrecht. In het Centrum van Utrecht aan het Visschersplein bieden wij u een gestoffeerd. 3527 HV Utrecht.
Kamers in Utrecht Alle kamers te huur in Utrecht.
Deze prachtig volledig gerenoveerde en hoogwaardig afgewerkte studio is ge. 865 p/m Appartement 28 m. Bekijk deze kamer. 2 kamer appartement Bilderdijkstraat, Utrecht Nieuw Engeland, Th. Kempisplantsoen en omgeving. Goed onderhouden, lichte en sfeervolle bovenwoning met een terras op loopafstand van het centrum!
Huis huren in Utrecht Bekijk 528 huurwoningen.
Nieuwste aanbod koop Nieuwste aanbod huur Huurwoningen Rotterdam Huis kopen Amsterdam Koopwoningen Den Haag Huren in Maastricht Huis kopen Rotterdam Te Koop Maastricht Te Koop Utrecht Huren in Breda Huis kopen Groningen Huis kopen Almere. Huis huren in Utrecht Bekijk 528 huurwoningen.

Contacteer ons