appartement huren utrecht centrum
Wonen Utrecht Studentenstad.
Voor je op kamers gaat in Utrecht is het handig om te weten welke woonmogelijkheden er zijn. Ga je kopen of huren in Utrecht? Wil je met andere studenten wonen of woon je liever bij een hospita of alleen? Het aanvragen van een rijbewijs, een paspoort en het inschrijven als inwoner gebeurt bij de gemeente. Een overzicht waar je moet zijn, wat je mee moet nemen en waarvoor je bij de gemeente terecht kan. Wat is het en hoe vraag je het aan? Huur jij een kamer of appartement en voldoe je aan de voorwaarden van de belastingdienst, dan kom je in aanmerking voor huurtoeslag!
Kamera Express Samen beter in beeld Met 18 Superstores dé fotospecialist van de Benelux! kamera-express-logo. kamera-express-logo.
Meer Services Diensten. Win 100 shoptegoed! 5 Jaar Garantie. Top 10's: onze aanraders. Meer Nieuws Info. Superstore Den Bosch. Superstore Den Haag. Superstore Rotterdam Centrum. Superstore Capelle a/d IJssel. 42.000 producten op voorraad. 5 Jaar Garantie. 18 winkels door heel Nederland.
Appartementen in Utrecht.
Stadspoort Zuid Ruim en betaalbaar wonen in Utrecht.
het kan in Stadspoort Zuid. Stadspoort Zuid ligt aan de Europalaan, de zuidelijke invalsweg naar het centrum van Utrecht. Op deze voormalige kantoorlocatie met acht verdiepingen zijn 71 nieuwe appartementen gerealiseerd. Op dit moment zijn er nog enkele appartementen beschikbaar. De ruime appartementen hebben veel daglicht, plafonds van meer dan drie meter hoog, een badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting en ook de keuken is compleet. Het stoere karakter van het voormalige kantoor blijft zichtbaar door de kale betonnen constructie en aluminiumkozijnen met grote ramen. Er is tevens veel parkeergelegenheid en het complex is goed bereikbaar vanaf de A12. Hoe zijn deze aantrekkelijke huurprijzen mogelijk? De gemeente Utrecht investeert de komende jaren in ontwikkeling van de Merwedekanaalzone tot een duurzame en levendige stadswijk. Op basis van de Leegstandswet zijn de appartementen tijdelijk te huren vanaf mei 2017 tot en met 2022.
Huurwoningen in Utrecht.
Het riante appartement van ruim 83 m2 heeft 2 slaapkamers en een fraaie doorzon woonkamer. Overvecht ligt tussen het centrum en de ringweg van Utrecht en biedt goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en welzijn. Het appartement ligt op.
Een appartement huren in Utrecht Kamernet.
Utrecht is een echte studentenstad! Utrecht beschikt over een mooi historisch centrum met veel winkels, restaurant, terrassen en kroegen. Er zijn verschillende studentenverenigingen, studentenhuizen en uitgaansgelegenheden te vinden. Veel studenten kiezen er voor om hier te wonen, bijvoorbeeld door een appartement te huren.
Welkom bij WoningNet, u kunt op dit moment 20 woningen bekijken.
U kunt woningen verbergen door op de actieknop bij de advertentie op verberg" woning" te klikken. Op een mobiel apparaat kunt u de woning verbergen door deze van rechts naar links te swipen. Toon de woningen weer Annuleren OK. Huren of kopen.
Huurwoningen Nederland Woningen Tweedehands.nl.
Provincie Utrecht 233. Provincie Zeeland 66. Provincie Zuid Holland 1.291. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. Gratis 3 Gratis. van tot OK. Noord Brabant 580. Noord Holland 311. Zuid Holland 1.290. Ja 15 Ja 15. Nee 3.483 Nee 3.483. van tot OK. van tot OK. van tot OK. van tot OK. van tot OK. Deels geïsoleerd 3. Geheel geïsoleerd 11. Houten vloer 10. Beschutte ligging 11 Beschutte ligging 11. Bos 6 Bos 6. Buiten de bebouwde kom 2 Buiten de bebouwde kom 2. Centrum 7 Centrum 7. Park 4 Park 4. Rustige weg 3 Rustige weg 3. Vrij uitzicht 7 Vrij uitzicht 7. Water 1 Water 1. Woonwijk 10 Woonwijk 10. Appartement 3.473 Appartement 3.473.
Appartement Utrecht te huur HuizenZoeker.
Het appartement is voorzien van 3. 3514 TT Utrecht. In de geliefde Vogelenbuurt in Utrecht bieden wij u aan het Koekoeksplein deze. 3511 LX Utrecht. In het Centrum van Utrecht aan het Visschersplein bieden wij u een gestoffeerd. 3527 HV Utrecht.

Contacteer ons