appartement utrecht huren
de Trip, Rotsoord Utrecht Jebber Geslaagd wonen.
Huren bij Jebber. Jij en Jebber. Ontwikkeling, verhuur en beheer. Ik ben huurder. de Trip, Rotsoord Utrecht. Home Project In gebruik de Trip, Rotsoord Utrecht. de Trip, Rotsoord Utrecht. De Trip is een binnenstedelijke locatie met plek voor wonen, creatieve bedrijvigheid en horeca in de gebouwen Branding, Briljant en Kade. Het project ligt op Rotsoord aan de zuidkant van de stad Utrecht en is in 2016 opgeleverd. Aantal appartementen: totaal 253, waarvan 204 sociale huur en 49 vrije sector. gebouw Branding: 62 appartementen 57 sociale huur en 5 vrije sector. gebouw Briljant: 155 appartementen 147 sociale huur en 8 vrije sector. gebouw Kade: 36 vrije sector. Commerciƫle ruimten: ca. 1500 m creatieve bedrijvigheid en horeca. Parkeren: twee fietsplaatsen per appartement, 103 autoparkeerplaatsen in halfverdiepte parkeergarage voor de huurders en 18 parkeerplaatsen op eigen terrein maaiveld voor bezoekers van de commerciƫle ruimten.
Stienstra Huren, Kopen Wonen.
Zoeken op kaart. Woning zelf aanpassen. Vacature Rayonmanager Vastgoed. Te Koop/Te Huur. Te huur, te koop. Prijsbereik: Van naar. Te Koop/Te Huur. Te huur, te koop. Prijsbereik: Van naar. Huren, Kopen, Wonen Stienstra.nl. De nieuwste Stienstra woningen. Kanariesprenk 163 Vlissingen.
Domica Huur of verhuur een appartement of woning door heel Nederland.
Lid van VBO. Zoek een huurwoning of appartement. Na inschrijving onbeperkt bezichtigen. Direct de nieuwste woningen per mail. Een huis huren bij Domica. Domica is met meer dan 1000 beschikbare huurwoningen, appartementen en kamers de grootste verhuurmakelaar van Nederland. Wij helpen u binnen 24 uur aan een nieuw thuis, in elke plaats, zonder wachtlijsten.
Home Arts en Auto Ledemaatjes Advertenties van leden, voor leden.
Deze rietgedekte woning voormalige huisartsenpraktijk met praktijk-/kantoorruimte en dubbele garage is. aangeboden vandaag 11.52 uur. LICHT EN RUIM APPARTEMENT IN UTRECHT 150.000, k.k. Ideaal voor starters of studenten. Royaal en goed onderhouden twee kamer appartement wat. aangeboden 3 dagen geleden 14 aug 2015.
Home Woonnet Rijnmond.
Wat zoekt u? Als u ingeschreven en ingelogd bent, ziet u in de prijs-schuif direct in welke prijsklasse u kunt reageren. Dat is makkelijk en overzichtelijk. Schrijf u daarom vandaag nog in of log even in. Naar de volgende vraag.
Appartement te huur tussen Amsterdam en Utrecht in Vinkeveen voor shortstay en longstay.
Appartement te huur in Vinkeveen bij de Vinkeveense Plassen tussen Amsterdam en Utrecht. Zoekt u een shortstay of longstay appartement bij Amsterdam of Utrecht? In Vinkeveen geniet u bij Villa Lokeend aan de Vinkeveense Plassen van rust en comfort en bent u binnen 15 auto-minuten in het centrum van Amsterdam of Utrecht.
RD.nl.
Half miljard meer tegen werkdruk leerkrachten. Het nieuwe kabinet trekt een kleine 500 miljoen euro uit om de werkdruk van leerkrachten in het basisonderwijs te verlichten. Scholen kunnen het geld gebruiken om bijvoorbeeld onderwijsassistenten aan te trekken en kleinere klassen te vormen, bevestigen ingewijden na berichtgeving van RTL.
Appartement huren Utrecht.
Indien je op zoek bent naar een appartement in Utrecht dan is het goed om te weten dat er diverse aanbieders zijn die je hierbij kunnen helpen. Je kunt een appartement in Utrecht kopen of huren. Makelaars kunnen je helpen indien je een appartement in Utrecht wilt kopen.
Huis huren in Utrecht Bekijk 635 huurwoningen.
Huurwoningen Rotterdam Huis kopen Amsterdam Koopwoningen Den Haag Huren in Maastricht Huis kopen Rotterdam Te Koop Maastricht Te Koop Utrecht Huren in Breda Huis kopen Groningen Huis kopen Almere. Huis huren in Utrecht Bekijk 635 huurwoningen. 50 m 2 2 kamers.

Contacteer ons