unieke locatie
Unieke locatie. Bed and Breakfast De Kozakkenhoeve vakantiehuis.
De kozakkenhoeve is een unieke locatie midden in het prachtige Drentse dorp Dalen met toch heel veel privacy. De gezellige authentieke hoeve leent zich bij uitstek voor groepen die zelf voorzienend willen zijn met alle benodigde winkels op loopafstand en een zeer royaal uitgeruste keuken.
Unieke Locatie Humanity House.
Hiermee staan we in de top 3 van beste meeting en eventlocaties tot 100 personen in Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Locaties met Meerwaarden beoordeelt Humanity House als een unieke locatie met social impact. Onze vaste cateraar, Juni Lekkernijen, werkt uitsluitend met biologische, duurzame seizoensproducten.
Amsterdam Inspirerende Locaties.
Amsterdam afstand 1 km Personen: 1 18. Prachtige vergader en workshop locatie aan de. vergelijk nu 6 De Ceuvel. vergelijk mijn selectie. Amsterdam afstand 3 km Personen: 0 100. Duurzame broedplaats op oude scheepswerf. vergelijk nu 7 Weesper. vergelijk mijn selectie. Amsterdam afstand 3 km Personen: 10 120. Borrelen en dineren voor groepen. Een inspirerende website met relevant nieuws, unieke locatieverhalen, interviews, columns geschreven door experts, toplijsten en.
Bedrijfsevenementen op unieke locatie? Landgoed Rhederoord.
Wij zitten boordevol inspiratie en denken graag met u mee. Bedrijfsevenementen op een unieke locatie. Het landgoed is omgeven door 12 ha. eigen park, ligt midden in de natuur en biedt daardoor eindeloze mogelijkheden voor bijzondere bedrijfsevenementen voor zowel binnen als buiten.
Kerst, oudejaars of nieuwjaarsborrel op een unieke locatie NAUPAR.
Terug naar resultaten. Kerst, oudejaars of nieuwjaarsborrel op een unieke locatie. Kerst, oudejaars of nieuwjaarsborrel op een unieke locatie. Toon meer afbeeldingen. Wanneer het einde van het jaar in zicht is, realiseren veel mensen zich hoe hard en gemotiveerd iedereen op de werkvloer heeft gewerkt.
Restaurant Allemansgeest Unieke locatie aan de Vliet.
Restaurant Allemansgeest, idylle aan het water! Verscholen als een witte waterlelie, ligt het historierijke Allemansgeest op een unieke locatie aan de Vliet, met uitzicht op het water en de landerijen. Het restaurant heeft een warme, intieme sfeer en op de kaart vind u met name klassieke gerechten uit de verfijnde Franse keuken.
Unieke locatie t Losse Hoes Hotel t Losse Hoes.
Hotel / Gasterij t Losse Hoes is schitterend gelegen aan de voet van de Holterberg. In het bos van Nationaal Park de" Sallandse Heuvelrug. Zomer, winter, herfst of lente; in ieder seizoen biedt de natuur u hier een onvergetelijke aanblik.
Een unieke locatie Cnossen Leekstermeer.
Een unieke locatie. Omringd door natuurgebied de Onlanden. Cnossen Leekstermeer is centraal gelegen in de Kop van Drenthe, op de grens met Friesland en Groningen. In de directe omgeving vindt u oude wierendorpjes, middeleeuwse kerkjes, weidse uitzichten en natuurgebieden. Via de vele kronkelende wegen langs sloten en rieteilanden kunt u eindeloos fietsen en wandelen.
vergaderen.
op een unieke locatie. Wilt u als bedrijf of vereniging vergaderen op een unieke locatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben 2 vergaderruimtes die beschikbaar zijn tot 50 personen. Wij zorgen er graag voor dat uw vergadering precies naar wens verloopt.

Contacteer ons