woningen utrecht huren
WoningNet Regio Utrecht.
De vraag naar sociale huurwoningen is in de regio Utrecht erg groot. De wachttijden verschillen per plaats, woningtype en buurt en kunnen oplopen van drie tot meer dan tien jaar. Met een inschrijving kunt u als u bent ingelogd bij iedere woning zien wat uw slaagkans is. Dit geeft u een indicatie van de wachttijd voor een bepaald type woning of voor een bepaalde buurt. Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie. Staat uw vraag er niet bij? Stel hem dan aan het Klantcontactcentrum. Huren of kopen. Verdeling van woningen. Een woning zoeken.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Huurwoningen Utrecht.
Goedkoop huren in Utrecht. Wie kent niet de pracht van Utrechts grachten? Of de schitterende Dom die je aankijkt vanuit elke straathoek in deze grote maar tevens knusse stad? Utrecht heeft met haar perfecte ligging in Nederland uiteraard veel voordelen. Huurwoningen in deze studentenstad zijn dan ook zeker gewild. Iedere grote stad is uitstekend te bereiken. Utrecht heeft veel historie, wat terug te zien is in de mooie oude woningen.
Een huis huren in Utrecht: dit moet je weten indebuurt Utrecht.
Het lijkt wel alsof er geen huurhuizen meer zijn in Utrecht waarbij je nĂ­et iedere maand krom hoeft. Ai, een studentenkamer huren is weer flink duurder geworden in Utrecht. Als uitwonende student telt ieder dubbeltje, dus van dit nieuwtje worden Utrechtse studenten waarsch. 9 x nieuwe sociale huurwoningen in Utrecht. Er wordt flink gebouwd in Utrecht. En dat is maar goed ook, want de vraag naar woningen is enorm gro.
Archief Verhuur Utrechts Monumentenfonds.
Bij gelijke kandidaten speelt de inschrijfduur een grote rol. Houdt u er dus rekening mee dat het enkele jaren kan duren voor u in aanmerking komt om een woning van het UMF te huren. Voor de inschrijving als woningzoekende geldt dat deze strikt persoonlijk is en niet overdraagbaar aan een familielid, vriend of kennis. Tevens dient u voor een aantal woningen ingeschreven te staan bij WoningNet Regio Utrecht.
Te huur: Oldenburgerstraat e.o, Utrecht.
Adres: Oldenburgerstraat en Lusitanopad te Utrecht. Huurprijs: vanaf 900, t/m circa 1.110., Woonoppervlakte: vanaf 64 m t/m 85 m. De afwerking van de appartementen is zeer modern. De woningen zijn volledig afgewerkt met moderne luxe witte keuken met composiet aanrechtblad en voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat, moderne RVS afzuigkap en koelkast met vriesvak.
Welkom bij WoningNet, u kunt op dit moment 60 woningen bekijken.
U kunt woningen verbergen door op de actieknop bij de advertentie op verberg" woning" te klikken. Op een mobiel apparaat kunt u de woning verbergen door deze van rechts naar links te swipen. Toon de woningen weer Annuleren OK. Huren of kopen.
Stadsdaemes Stadsdaemes.
Het vrouwelijke makelaarskantoor waar u zich thuis voelt. U bent op zoek naar een betrouwbare partij om samen uw huis te verkopen of een droomhuis te vinden? U wilt uw belegging professioneel verhuren of bent op zoek naar een huurwoning?
TOON Utrecht Wonam.
Nieuwe huurwoningen in Utrecht. TOON Utrecht is een nieuw woongebouw in Utrecht Leidsche Rijn, direct aan het station Utrecht Terwijde en tegenover het winkelcentrum Utrecht Terwijde. Er komen 98 middensegment huurwoningen, waarvan 81 tweekamer appartementen en 17 driekamer appartementen. Naast een collectieve fietsenstalling is er ook op maaiveld een parkeerplaats voor 53 autos. De woningen worden eind 2018 opgeleverd.

Contacteer ons