City Campus MAX
City campus Max RVO.nl.
Home Initiatieven Toolbox Financieringsconstructies City campus Max. City campus Max Koopgarant. City Campus MAX verenigt het wonen in de stad Utrecht met het campusprincipe van alles bij elkaar. MAX bestaat uit 989 een en tweekamerappartementen, verdeeld over twee huurtorens van 23 verdiepingen en een kooptoren van 16 verdiepingen.
City Campus MAX Wikipedia.
De twee huurtorens van City Campus MAX in aanbouw, februari 2009. City Campus MAX is een appartementencomplex in de stad Utrecht. Het complex is speciaal voor jongeren die studeren, of pas zijn afgestudeerd, aan een hogeschool of universiteit. MAX is gelegen aan het Europaplein, in het zuiden van de stad, in de wijk Transwijk, in de buurt van Kanaleneiland en Hoograven.
989 appartementen City Campus MAX in Utrecht BAM Wonen.
Home Projecten Projectoverzicht 989 appartementen City Campus MAX in Utrecht. 989 appartementen City Campus MAX in Utrecht. Vlakbij het centrum van Utrecht aan het Europaplein staat City Campus MAX. MAX bestaat uit bijna 1.000 één en tweekamerappartementen. Voor wie is MAX?
Deel bewoners City Campus Max zonder water DUB.
City Campus Max: Seks op de gang en gluren naar de buren DUB.
Woonbestuur City Campus Max Veel informatie voor bewoners van City Campus Max.
De appartementen in City Campus Max zijn vanaf 1 januari 2018 bedoelt voor starters en werkenden omdat Jebber de nieuwe verhuurder is. Om te kijken of je voldoet aan de eisen van Jebber kun je hiervoor kijken op de website van Jebber.
Max, Transwijk Utrecht Jebber Geslaagd wonen.
Max, Transwijk Utrecht. Home Project In gebruik Max, Transwijk Utrecht. Max, Transwijk Utrecht. De verhuur en het beheer door Jebber: met ingang van 1 januari 2018.; Max bestaat uit laagbouw met daarop drie hoge torens met huur en koopwoningen en commerciële ruimtes.
Je woning in Max Woonbestuur City Campus Max.
Tweede Kamer, Toren 2 verdieping 2 City Campus Max. Bekijk meer details. 20/07/2018 @ 2200: 2359.: Tweede Kamer, Toren 2 verdieping 2 City Campus Max. Bekijk meer details. 27/07/2018 @ 2200: 2359.: Tweede Kamer, Toren 2 verdieping 2 City Campus Max.

Contacteer ons