City Campus MAX
Woonbestuur City Campus Max Utrecht.
Drimble Bedrijvenregister Utrecht Regio Utrecht Stad Woonbestuur City Campus Max. Woonbestuur City Campus Max. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Utrecht. Het adres van Woonbestuur City Campus Max is Europaplein 1029 in Utrecht. informatie alleen over utrecht.
City Campus Max, Utrecht Architectuur.nl.
Daarmee is Bouwfonds REIM de eerste commerciële partij die deze licentie verwerft. Als licentiehouder van de Koopgarant-regeling voor het studentencomplex City Campus MAX in Utrecht kan Bouwfonds REIM kopers van een woning in dit starterscomplex een korting aanbieden van tien of twintig procent op de taxatiewaarde.
Talent voor, City Campus MAX, Utrecht Talent voor.
City Campus MAX, Utrecht. in het nieuws. Talent voor, City Campus MAX, Utrecht. Vlakbij het centrum van Utrecht aan het Europaplein staat een heel nieuw gebouw: City Campus MAX. Dit wooncomplex bestaat uit bijna 1000 appartementen voor studenten en starters.
Gebouwen Stichting Studenten Huisvesting.
Monseigneur van de Weteringstraat. In het populaire Oudwijk heeft de SSH zes woningen gerealiseerd in de mooie Monseigneur van de Weteringstraat. Een fantastische plek om te wonen: tussen de Bilstraat en de gezellige Nachtegaalstraat met zijn talloze winkeltjes en restaurantjes.
Sociale huur Appartement/Flat aan de Europaplein 509 in Utrecht.
U kunt niet meer reageren op deze woning. Jongerencomplex Je moet studeren of max. 2 jaar afgestudeerd zijn aan Hogeschool of Universiteit. De huur is exclusief elektra, water, verwarming, internet, t.v. Woning in toren 2, 10de verdieping met uitzicht op het zuiden.
City Campus Max Startpagina Facebook.
Vergeet niet dat we ook een website hebben met veel informatie over het wonen in City Campus Max.; Woonbestuur City Campus Max Veel informatie voor bewoners van City Campus Max. Home Deze website is in het beheer van het Woonbestuur van City Campus Max Torens 12, en 4.
Woonbestuur City Campus Max Veel informatie voor bewoners van City Campus Max.
De appartementen in City Campus Max zijn vanaf 1 januari 2018 bedoelt voor starters en werkenden omdat Jebber de nieuwe verhuurder is. Om te kijken of je voldoet aan de eisen van Jebber kun je hiervoor kijken op de website van Jebber.
City Campus MAX.
City Campus MAX. Vlakbij het centrum van Utrecht aan het Europaplein staat een heel nieuw complex: City Campus MAX. Het is gebouwd door SSH en Bo-Ex, samen met het Bouwfonds die de koopwoningen aanbiedt. MAX bestaat uit bijna 1000 één en tweekamerappartementen.
Je woning in Max Woonbestuur City Campus Max.
Veel informatie voor bewoners van City Campus Max. City Campus Max. Je woning in Max. Reparaties en storingen. Vragen over jouw woning. Max in de Media. Je woning in Max. Hoe kom ik in aanmerking voor een huurwoning in MAX?

Contacteer ons