studentencampus
Campus Diemen Zuid Campus Diemen Zuid Campus Diemen Zuid.
Alle appartementen op deze levendige studentencampus zijn uitgerust met een eigen badkamer en keuken. Vanaf de Campus ben je in slechts veertien minuten in het centrum van Amsterdam. Bij de ontwikkeling van de Campus is speciaal gedacht aan de wensen van de moderne student.
Voor studenten Campus Kortrijk Universiteit Gent.
Kies daar steeds de informatie over Campus Kortrijk. Elektromechanica, elektrotechniek, elektronica-ICT, industrieel ontwerpen UGent Campus Kortrijk. Al deze info vind je op de website van de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur. Kies daar steeds de informatie over Campus Kortrijk. 2018 Universiteit Gent.
Vaals bouwt studentencampus voor RWTH-studenten.
Gelukkig overheersen de positieve gevoelens maar zorgen zijn er natuurlijk, bijvoorbeeld over geluidsoverlast. Om dat zoveel mogelijk te regisseren, is er 24 uur per dag een huismeester. Ook komen er 95 parkeerplaatsen op de studentencampus om parkeeroverlast in de wijken te voorkomen.
Gebouwen Stichting Studenten Huisvesting.
In Lunetten in Utrecht verhuurt de SSH sinds 2014 kamers in een wooncomplex voor studenten. Het complex bij Zevenwouden bestaat uit 52 kamers die variëren in grootte. Je kunt in dit complex dus heel gezellig wonen met veel andere studenten.
Start bouw fase 2 De Leidse Schans Yours, Leiden VORM.
In opdracht van Syntrus Achmea Real Estate Finance realiseert Ballast Nedam Bouw en Ontwikkeling de 2e fase van De Leidse Schans, ook wel Yours genoemd te Leiden. Ballast Nedam Development en VORM Ontwikkeling zijn door de gemeente Leiden geselecteerd voor de ontwikkeling en realisatie van een studentencampus, de Leidse Schans.
Campus Uilenstede.
Campus Uilenstede is met circa 3.400 bewoners de grootste studentencampus van Noord-Europa. Naast wonen en studeren is er op de Campus veel meer te beleven: een gezellig eetcafé, een modern sportcentrum en een cultureel centrum met voorstellingen en een uitgebreid cursusaanbod.
CampusShop Studentenkorting op laptops, macbooks en chromebooks.
De beste laptopdeals voor studenten! De beste laptopdeals voor studenten! Lenovo V130-14 81HMS00C00. Bekijk alle laptops. Lenovo Yoga 530 81EK00EMMH. Bekijk alle laptops. HP Power Pavilion 15-cx0030nd. Bekijk alle laptops. Apple MacBook Air 2018 133, 16, Ghz 8 GB 128 GB Spacegrijs.
Huur binnenkort je eigen studentenwoning bij AmstelHome! Student Experience.
Op het dak van het complex is voor de sportieve studenten een sportveld. Het pand bestaat uit vijf verdiepingen met in het midden een mooie gezamenlijke tuin van meer dan 1.100 m waar je gezellig kunt ontspannen en relaxen in een hangmat.
Studentencampus? Kamers Studios te huur Easy Street.
De studentencampus heeft een grote gezamenlijke tuin lees: BBQ, hangmat, relaxen en een lounge deck waar je een balletje kunt trappen of gooien. Nergens in Breda zul je zoveel nationaliteiten tegenkomen als op de studentencampus Easy Street, omdat een deel van de kamers is bedoeld voor buitenlandse studenten van Avans en NHTV.

Contacteer ons