studentencampus
Studentencampus Leiden Alba Concepts.
Ballast Nedam Development en Vorm Ontwikkeling hebben in 2011 een tender gewonnen van de gemeente Leiden voor de ontwikkeling en realisatie van de studentencampus Yours. Het project bestaat uit twee fasen en de realisatie van zes woonblokken met commerciële voorzieningen.
Campus Diemen Zuid Campus Diemen Zuid Campus Diemen Zuid.
Alle appartementen op deze levendige studentencampus zijn uitgerust met een eigen badkamer en keuken. Vanaf de Campus ben je in slechts veertien minuten in het centrum van Amsterdam. Bij de ontwikkeling van de Campus is speciaal gedacht aan de wensen van de moderne student.
Op naar een 20.000 studenten campus Univers.
Ja hoe gaat dat dan? Zo hebben we gekeken of grote colleges in de Euroscoop konden overdag, net zoals de Fontys dat doet. Maar voor de Fontys is dat redelijk dichtbij, terwijl het voor onze studenten echt te ver fietsen is.
Vaals bouwt studentencampus voor RWTH-studenten.
Gelukkig overheersen de positieve gevoelens maar zorgen zijn er natuurlijk, bijvoorbeeld over geluidsoverlast. Om dat zoveel mogelijk te regisseren, is er 24 uur per dag een huismeester. Ook komen er 95 parkeerplaatsen op de studentencampus om parkeeroverlast in de wijken te voorkomen.
Gebouwen Stichting Studenten Huisvesting.
Steden Utrecht Gebouwen. In dit markante gebouw op de levendige studentencampus De Uithof wonen 1.002 studenten. De universiteit, hogeschool en tal van voorzieningen zoals een supermarkt, sportcomplex en bars zijn naast de deur. Binnen vijftien minuten fiets je naar het centrum van Utrecht.
Start bouw fase 2 De Leidse Schans Yours, Leiden VORM.
In opdracht van Syntrus Achmea Real Estate Finance realiseert Ballast Nedam Bouw en Ontwikkeling de 2e fase van De Leidse Schans, ook wel Yours genoemd te Leiden. Ballast Nedam Development en VORM Ontwikkeling zijn door de gemeente Leiden geselecteerd voor de ontwikkeling en realisatie van een studentencampus, de Leidse Schans.
Campus Uilenstede.
Campus Uilenstede is met circa 3.400 bewoners de grootste studentencampus van Noord-Europa. Naast wonen en studeren is er op de Campus veel meer te beleven: een gezellig eetcafé, een modern sportcentrum en een cultureel centrum met voorstellingen en een uitgebreid cursusaanbod.
CampusShop Studentenkorting op laptops, macbooks en chromebooks.
De beste laptopdeals voor studenten! De beste laptopdeals voor studenten! HP Stream 11 Pro G4 2XZ37ES. Bekijk alle laptops. Lenovo Yoga 530 81EK00EMMH. Bekijk alle laptops. HP Power Pavilion 15-cx0030nd. Bekijk alle laptops. Apple MacBook Air 2018 133, 16, Ghz 8 GB 128 GB Spacegrijs.
Huur binnenkort je eigen studentenwoning bij AmstelHome! Student Experience.
Op het dak van het complex is voor de sportieve studenten een sportveld. Het pand bestaat uit vijf verdiepingen met in het midden een mooie gezamenlijke tuin van meer dan 1.100 m waar je gezellig kunt ontspannen en relaxen in een hangmat.

Contacteer ons