studentenhuis kopen utrecht
Studentenhuis in Utrecht te koop gezocht Tip ons: 1000. Op zoek naar een huis Marktplaats.nl.
Ook zorgen we dat bestaande panden van een omgevingsvergunning voorzien worden die splitsing in meerdere studentenunits mogelijk maakt. We verzorgen met een eigen architect de juiste vergunningen om panden hoogwaardig te renoveren zodat we kwalitatief goede huizen op kunnen leveren aan eindbeleggers of ouders die een studentenhuis willen kopen voor hun studerende kind. Overweegt u uw studentenhuis in Utrecht te verkopen?
etage of studentenhuis kopen of huren voor studerend kind Ouders Online.
etage of studentenhuis kopen of huren voor studerend kind. 34 berichten / 0 nieuw. Login of registreer om te kunnen reageren. wo, 28/09/2016 2358.: etage of studentenhuis kopen of huren voor studerend kind. We denken erover een etage of klein huis in Utrecht te huren of kopen voor onze studerende zoon.

Maxx regelt alles waar je ouders geen zin in hebben; Er zitten ook mooie financiƫle voordelen aan het kopen van een studentenhuis. Zo maak je winst op de verhuur en op de lange termijn kan er grote winst worden gemaakt door de waardestijging van het Parentshome.
Utrecht, St. Ludgerusstraat 26 Beleggingspanden.nl.
Deze belegging betreft een studentenhuis te Utrecht, gelegen in een zijstraat van de Amsterdamsestraatweg. Het onderhoud van dit pand is goed, in 2007 is er centrale verwarming aangelegd. Het huis is voorzien van dubbele beglazing en kunststofkozijnen. Het studentenhuis is als volgt ingedeeld.:
Woonruimte in Utrecht Utrecht Studentenstad.
Ga je kopen of huren? Wil je met andere studenten wonen of woon je liever bij een hospita of alleen? Waar je ook gaat wonen, zorg ervoor dat altijd duidelijk is wat je rechten en plichten zijn ten opzichte van je huisgenoten en/of je huisbaas. Lees je contract dus goed door voordat je je handtekening zet en stel zelf een contract op als dat er niet is. Studentenhuis in Utrecht. De meeste studenten wonen in studentenhuizen.
Huis kopen als belegging Van As Van Hooff Makelaars.
Daarom begeleiden we steeds meer ouders van studerende kinderen die een studentenhuis willen kopen en investeerders die overstappen van de beurs naar de vastgoedmarkt. 20 jaar ervaring. Van As Van Hooff makelaars heeft al meer dan tien jaar ervaring met het kopen en verkopen van beleggingspanden zoals studentenhuizen, winkel/woonhuizen en panden met meerdere appartementen.
Studentenhuis of beleggingspand Utrecht kopen financiering regelen.
Wij verkopen af en toe studentenhuizen en beleggingspanden in Utrecht. Onze panden worden veelal gerenoveerd en perfect geschikt gemaakt voor bewoning door studenten of kleine huishoudens. Als u een studentenhuis wilt kopen is het van groot belang dat u het juiste pand kiest.
Studentenwoningen in Utrecht Domvast Makelaars.
Studentenwoning Utrecht Kamers en studios te koop en te huur in Utrecht. Ben je als student of starter op zoek naar woonruimte in Utrecht? Dan kan het soms lastig zijn om de woning te vinden die bij je past. De locatie, omgeving en voorzieningen zijn belangrijke aspecten, maar het belangrijkste is toch wel de prijs. Kopen in plaats van huren!
Overzicht beleggingspanden Beleggingspanden.nl.
3433 PR Nieuwegein. Nieuwe Veenendaalseweg 229. 3911 MJ Rhenen. 3911 KL Rhenen. Tamboerijn 29, 29A en 31. 3766 HA Soest. 3762 EE Soest. 3762 EC Soest. Vleutenseweg 251 studio IV. 3532 HD Utrecht. Tennesseedreef 15 A, B, C en D.

Contacteer ons