citycampusmax
City Campus Max, Utrecht Architectuur.nl.
Daarmee is Bouwfonds REIM de eerste commerciële partij die deze licentie verwerft. Als licentiehouder van de Koopgarant-regeling voor het studentencomplex City Campus MAX in Utrecht kan Bouwfonds REIM kopers van een woning in dit starterscomplex een korting aanbieden van tien of twintig procent op de taxatiewaarde.
Deel bewoners City Campus Max zonder water DUB.
Gebouwen Stichting Studenten Huisvesting.
De woningen aan de Willem de Zwijgerstraat hebben toegang tot een gezamenlijke tuin, waar je je fiets kunt stallen, maar ook lekker kunt zitten. Bekijk alle SSH locaties in Utrecht op de kaart. Bekijk alle SSH locaties in Utrecht op de kaart.
City Campus Max GevelBeheer Nederland. City Campus Max GevelBeheer Nederland.
088 115 3400. City Campus Max. GevelBeheer Nederland opdracht gekregen namens SSH om aan het hang en sluitwerk van de ruim 900 kozijnen in circa 700 huurwoningen onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. FAQ Service Reparatie. Hang en Sluitwerk. Wij zijn er voor u!
City Campus MAX.
City Campus MAX. Vlakbij het centrum van Utrecht aan het Europaplein staat een heel nieuw complex: City Campus MAX. Het is gebouwd door SSH en Bo-Ex, samen met het Bouwfonds die de koopwoningen aanbiedt. MAX bestaat uit bijna 1000 één en tweekamerappartementen.
Appartementen in Utrecht appartement europaplein utrecht Mitula Woning.
6 dagen, 22 uur geleden van Huurwoningen. Portiekflat Te Huur In Utrecht. Utrecht, Utrecht Te Huur Appartement 58 m 2 kamers. Nieuw in de verhuur: riant 2-kamer appartement aan het europaplein in utrecht Wooncomplex, gelegen aan het europaplein te utrecht.
Max, Transwijk Utrecht Jebber Geslaagd wonen.
Max, Transwijk Utrecht. Home Project In gebruik Max, Transwijk Utrecht. Max, Transwijk Utrecht. De verhuur en het beheer door Jebber: met ingang van 1 januari 2018.; Max bestaat uit laagbouw met daarop drie hoge torens met huur en koopwoningen en commerciële ruimtes.
City Campus MAX Wikipedia.
De twee huurtorens van City Campus MAX in aanbouw, februari 2009. City Campus MAX is een appartementencomplex in de stad Utrecht. Het complex is speciaal voor jongeren die studeren, of pas zijn afgestudeerd, aan een hogeschool of universiteit. MAX is gelegen aan het Europaplein, in het zuiden van de stad, in de wijk Transwijk, in de buurt van Kanaleneiland en Hoograven.
Sociale huur Appartement/Flat aan de Europaplein 509 in Utrecht.
U kunt niet meer reageren op deze woning. Jongerencomplex Je moet studeren of max. 2 jaar afgestudeerd zijn aan Hogeschool of Universiteit. De huur is exclusief elektra, water, verwarming, internet, t.v. Woning in toren 2, 10de verdieping met uitzicht op het zuiden.

Contacteer ons