citycampusmax
City Campus Max: Seks op de gang en gluren naar de buren DUB.
City campus Max RVO.nl.
Home Initiatieven Toolbox Financieringsconstructies City campus Max. City campus Max Koopgarant. City Campus MAX verenigt het wonen in de stad Utrecht met het campusprincipe van alles bij elkaar. MAX bestaat uit 989 een en tweekamerappartementen, verdeeld over twee huurtorens van 23 verdiepingen en een kooptoren van 16 verdiepingen.
Talent voor, City Campus MAX, Utrecht Talent voor.
City Campus MAX, Utrecht. in het nieuws. Talent voor, City Campus MAX, Utrecht. Vlakbij het centrum van Utrecht aan het Europaplein staat een heel nieuw gebouw: City Campus MAX. Dit wooncomplex bestaat uit bijna 1000 appartementen voor studenten en starters.
City Campus MAX.
City Campus MAX. Vlakbij het centrum van Utrecht aan het Europaplein staat een heel nieuw complex: City Campus MAX. Het is gebouwd door SSH en Bo-Ex, samen met het Bouwfonds die de koopwoningen aanbiedt. MAX bestaat uit bijna 1000 één en tweekamerappartementen.
City Campus MAX Wikipedia.
De twee huurtorens van City Campus MAX in aanbouw, februari 2009. City Campus MAX is een appartementencomplex in de stad Utrecht. Het complex is speciaal voor jongeren die studeren, of pas zijn afgestudeerd, aan een hogeschool of universiteit. MAX is gelegen aan het Europaplein, in het zuiden van de stad, in de wijk Transwijk, in de buurt van Kanaleneiland en Hoograven.
Max, Transwijk Utrecht Jebber Geslaagd wonen.
Max, Transwijk Utrecht. Home Project In gebruik Max, Transwijk Utrecht. Max, Transwijk Utrecht. De verhuur en het beheer door Jebber: met ingang van 1 januari 2018.; Max bestaat uit laagbouw met daarop drie hoge torens met huur en koopwoningen en commerciële ruimtes.
Woonbestuur City Campus Max Veel informatie voor bewoners van City Campus Max.
Max in de Media. Deze website is in het beheer van het Woonbestuur van City Campus Max Torens 12, en 4 verhuurd door Jebber voorheen SSH. Voor alle gerelateerde vragen en informatie voor bewoners van toren 3 verwijzen we jullie door naar de website van VVE Max.

Contacteer ons