max appartementen utrecht
Welkom bij Maxx Aanhuurmakelaars Zwolle, Leeuwarden, Groningen, Utrecht.
Tot geen max. Mis uw droomwoning niet! Laat Maxx zoeken. Groot plaatselijk netwerk. Persoonlijke begeleiding bij aanhuur van woonruimte. De aanhuurmakelaar voor uw woonruimte. Laat Maxx uw huurwoning zoeken. Wij helpen u direct persoonlijk om de beste woonruimte te vinden. Maak nu uw Maxx ID aan! Voorbeelden van interessante huurwoningen. Leeuwarden 3-kamer appartement 75 m 2 3 Kamers Nu bekijken. Groningen Studio 28 m 2 1 kamer Nu bekijken. Leeuwarden Benedenwoning 75 m 2 3 Kamers Nu bekijken. Utrecht 2-kamer appartement 55 m 2 2 Kamers Nu bekijken. Leeuwarden Studio 18 m 2 1 kamer Nu bekijken. Vind snel een huurwoning bij jou in de buurt. Appartementen in Amerongen.
Max, Transwijk Utrecht Jebber Geslaagd wonen.
In de omgeving zijn een beperkt aantal openbare, betaalde parkeerplaatsen aanwezig. Voor de aanvraag voor een parkeervergunning kun je je wenden tot de gemeente Utrecht. De parkeergarage is in beheer van de VVE en is bestemd voor de koopappartementen van Max. Toren 1 en 2 en laagbouw. De 2-kamerappartementen 164 en loftappartementen 561 zijn gelegen op de 1 tot en met de 22 e verdieping. Alle appartementen hebben een frans balkon en worden verwarmd d.m.v.
City Campus MAX Wikipedia.
MAX is een initiatief van Bouwfonds Ontwikkeling en is gebouwd door BAM Woningbouw, het ontwerp is gemaakt door Klunder Architecten. De huurappartementen worden verhuurd door de SSH Utrecht. De eerste appartementen zijn in juli 2009 opgeleverd. Sinds februari 2010 zijn alle woonlagen bewoond.
Gebouwen Stichting Studenten Huisvesting.
Hierin zijn nu vijf appartementen gerealiseerd. Het gebouw heeft een prachtige gevel en is omgeven door andere mooie historische panden. Heerlijk wonen in het groen! De Vletweide bevindt zich aan de rand van Bunnik en is omgeven door bossen en weilanden. Je kunt er heerlijk wandelen bij de Krommerijn en het landgoed Amelisweerd. Willem de Zwijgerstraat. Oudwijk is misschien wel de populairste wijk in Utrecht.
City Campus Max: Seks op de gang en gluren naar de buren DUB.
Te huur europaplein utrecht Trovit.
Appartement te huur Utrecht, Europaplein. 3526 WP, Utrecht. Dit riante 2-kamer appartement van ca. 58 m2 is gelegen in het City Campus Max wooncomplex, gelegen aan het Europaplein te Utrecht. Rapporteren Bekijk huis. Directwonen.nl 30 dagen geleden. Appartement te huur Utrecht, Europaplein.
989 appartementen City Campus MAX in Utrecht BAM Wonen.
Home Projecten Projectoverzicht 989 appartementen City Campus MAX in Utrecht. 989 appartementen City Campus MAX in Utrecht. Vlakbij het centrum van Utrecht aan het Europaplein staat City Campus MAX. MAX bestaat uit bijna 1.000 één en tweekamerappartementen. Voor wie is MAX?
Je woning in Max Woonbestuur City Campus Max.
Alle appartementen zijn bestemd starters en werkenden. Voor de appartementen heb je een inschrijving bij Jebber en Woningnet nodig. De datum van aanmelding bij Jebber of opgebouwde wachttijd bij WoningNet in geval van sociale huurwoning doet er niet toe. Jebber verloot haar woningen, zo heeft iedereen een gelijke kans. De loting wordt uitgevoerd door WoningNet/Rooftrack, na het sluiten van de advertentieperiode. Wil je een woning kopen of huren in Max kijk dan bij Woningnet voor het actuele aanbod. Meer informatie: https//www.jebber.nl/city-campus-max-transwijk-utrecht/.: In de algemene ruimte hangen beveiligingscameras. De voorwaarden die hiervoor gelden zijn vastgelegd in het cameraprotocol. 1 Trackback / Pingback. Meer Merwede: gebiedsontwikkeling vanuit een gezamenlijke visie De Utrechtse Internet Courant. Geef een reactie Reactie annuleren. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Zoeken naar: Zoeken. Meest recente berichten. Zondag 8 juli Struinen in de Tuinen. Slaaptekort / Lack of sleep. Nieuwsbrief van April. Knelpuntenrondje Gemeente Utrecht.
Sociale huur Appartement/Flat aan de Europaplein 509 in Utrecht.
Aangeboden door SSH. Utrecht 2 kamers. Vanaf 4 jaar. 4 december 2013 0900.: U kunt niet meer reageren op deze woning. Jongerencomplex Je moet studeren of max. 2 jaar afgestudeerd zijn aan Hogeschool of Universiteit. De huur is exclusief elektra, water, verwarming, internet, t.v.

Contacteer ons