woningnet utrecht inloggen
Welkom bij WoningNet.
Om te reageren op het woningaanbod moet u zijn ingeschreven in de regio waar u een woning zoekt. Via WoningNet vindt u woningaanbod in de volgende regio's.: Actium Almere Drechtsteden Eemvallei Gooi en Vechtstreek Groningen Hengelo Borne Holland Rijnland. Huiswaarts.nu Midden-Holland Noordoostpolder Regio Utrecht Stadsregio Amsterdam Woongaard Zuid-Kennemerland. Vind via WoningNet ook.
WoningNet Regio Utrecht.
Inloggen met uw WoningNet-account. Zoekt u een sociale huurwoning? Dan heeft u een inschrijving bij WoningNet nodig. Met een inschrijving logt u in en uw woningaanbod wordt op maat en op volgorde van slaagkans getoond. Een wachtwoord bestaat uit minimaal 7 karakters.
WoningNet Regio Utrecht.
Wilt u inloggen, maar bent u uw registratienummer kwijt? Vanaf nu kunt u uw registratienummer via de website opvragen. Het is wel noodzakelijk dat uw e-mailadres bij ons bekend is. Zo krijgt u 24 uur per dag ondersteuning bij het inloggen.
Welkom bij WoningNet, u kunt op dit moment 76 woningen bekijken.
In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn.
WoningNet Regio Utrecht.
Lukt het u hierna nog steeds niet om in te loggen, neem dan contact op met het Klantcontactcentrum van WoningNet. Via de link Wachtwoord vergeten? op de pagina Inloggen kunt u door het invoeren van uw e-mailadres of uw registratienummer een nieuw wachtwoord opvragen.
WoningNet Regio Utrecht.
Een bewijsstuk kunt u als bijlage meesturen. Wij beantwoorden uw e-mail binnen drie tot vijf werkdagen. Als u direct een antwoord wenst op uw vraag, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het Klantcontactcentrum van WoningNet op 0900 260 00 60.
WoningNet Regio Utrecht.
Goed nieuws voor iedereen in de regio Utrecht met een huurhuis én verhuisplannen. De nieuwe gratis app HuisjeHuisje maakt het zoeken en vinden van een leuk huurhuis via je smarthphone makkelijker. HuisjeHuisje is een initiatief van 26 corporaties en ontwikkeld door WoningNet.
WoningNet Regio Utrecht.
U ziet uw woningaanbod op maat en op volgorde van slaagkans. Hoe werkt WoningNet? Zoekt u een woning? Dan heeft u een inschrijving nodig. U ziet uw woningaanbod op maat en op volgorde van slaagkans. Als u een woning heeft gevonden, kunt u daarop reageren. Na selectie en bezichtiging kunt u de woning accepteren. Nieuws uit de regio Utrecht?
WoningNet Regio Utrecht.
Uw huidige woonsituatie bepaalt of u een doorstromer of een overige woningzoekende bent. Laat u bij verhuizing een zelfstandige huurwoning in de regio Utrecht achter, dan bent u een doorstromer. In alle overige gevallen bent u een overige woningzoekende. Uw inschrijfduur bij WoningNet is dan uw.

Contacteer ons