appartement kopen in utrecht
Sta sterker.
Wij helpen stap voor stap bij het kopen van een huis met praktische e-books, checklists en diensten. Salderen kan nog tot 2023. Salderen kan nog tot 2023. De salderingsregeling voor zonnepanelen wordt verlengd tot 2023 en daarna tot 2031 afgebouwd. De terugleversubsidie is van tafel. Lees meer Nieuwsoverzicht keyboard_arrow_right. VEH in de media.
Gebouwen Stichting Studenten Huisvesting.
Steden Utrecht Gebouwen. Appartement voor student of starter. Tussen alle prachtige herenhuizen aan de Biltstraat staat dit kleine appartementencomplex met vier studios en vier tweekamerappartementen. Je woont hier aan de rand van het Utrechtse centrum, in de zeer populaire wijk Wittevrouwen.
Huis kopen? Deze tips gaan je helpen.
Ook is het goed te informeren naar dubbel glas, de leeftijd van de cv-ketel als die er is, de staat van de fundering, het schilderwerk, of er in het verleden ooit lekkage is geweest, of er erfpacht is, of er een energielabel aanwezig is en, in geval van appartement, of er een goed functionerende VVE is en hoeveel geld er in kas zit.
Vleutenseweg 267c UTRECHT Makelaar1.
3532 HE UTRECHT. Stel een vraag Bezichtiging aanvragen Plaats een bod Download Brochure. In de gewilde woonwijk Nieuw Engeland ligt dit ruime en hoogwaardig afgewerkte 3-kamerappartement met een eigen parkeerplaats, balkon en inpandige berging. Het appartement maakt deel uit van het in 2006 gerealiseerde appartementencomplex Dichtershof" en ligt zeer centraal gelegen, op loopafstand van de binnenstad en het centraal station.
Informatie over eigendom en gebruik vastgoed en ruimte Kadaster.nl.
Dé bron van informatie over eigendom en gebruik van vastgoed en ruimte. Een woning kopen. Uw huis verkopen. Uw huis verbouwen. De erfgrens bepalen. Andere situaties bekijken. Jaarverslag: Kadaster op de kaart. Ons jaarverslag over 2018 is verschenen onder de titel Kadaster op de kaart. Hierin zetten wij alle resultaten over het afgelopen jaar op een rij. In het beknopte online jaarverslag ziet u een overzicht van alle thema's' en resultaten.
Home Provincie Utrecht.
Langs de provinciale weg N201, ter hoogte van de Vinkeveense Plassen, legt de provincie Utrecht faunarasters aan. Deze lage rasters helpen otters en andere dieren om de weg te vinden naar de duikers en bruggen. Daar kunnen zij veilig de N201 passeren. Zo hoopt de provincie haar steentje bij te dragen aan het herstel van de otterpopulatie in Nederland.
Appartement in Bilthoven.
In units vanaf. MOOIE WINKELRUIMTE TE HUUR Zeist heeft als winkelstad een aardige reputatie opgebouwd. Al van oudsher is het de stad van exclusieve speciaalzaken op velerlei gebied en heeft het een enorme aantrekkingskracht op de regio. De 1e Hogeweg is één van de bekendste en elegantste winkelstraten van Zeist met boetiekjes, trendy cafés, prima restaurants, gezellige terrasjes, een 24uur parkeergarage en last. Bekijk dit object. Tags: gestoffeerd, exclusief, winkel, garage, tuin, akte. Verkocht onder voorbehoud. Bekijk grote foto's.' Emmalaan 6 DE BILT. Totaal aantal kamers. Aantrekkelijk gesitueerd op luttele minuten van het veelzijdige centrum van Utrecht en het universiteitscomplex De" Uithof" bevindt zich het statige Kloosterpark, een prachtige woonomgeving die wordt gekenmerkt door fraaie, karakteristieke woningen aan brede, lommerrijke lanen en op korte afstand van de uitgebreide voorzieningen op het gebied van scholen, winkels, sportclubs etc. Bekijk dit object. Tags: kantoor, winkel, alarmsysteem, kantoorpand, aankoop, badkamer. Verkocht onder voorbehoud. Bekijk grote foto's.' Van Weerden Poelmanweg 192 SOEST. Appartement met lift en garage.
Aanbod Snelder Zijlstra Makelaars.
Wilt u verder nog iets kwijt? Ik ben me ervan bewust waar deze gegevens voor worden gebruikt. Wilt u zich aanmelden op de nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen? Vul hieronder uw gegevens in.
Huis kopen in Utrecht Makelaarsland.
Zoek dan in het woningaanbod van Makelaarsland naar een geschikte woning in Utrecht. Niet alleen als u een appartement of huis wilt kopen in Utrecht is Makelaarsland de ideale makelaar, maar ook voor iedereen die een woning te koop wil zetten in deze regio.

Contacteer ons