appartement utrecht huur
Buenos Aires, Lombok Utrecht Jebber Geslaagd wonen.
Bovendien op loopafstand van Utrecht CS en met de auto zit je dichtbij de belangrijkste uitvalswegen richting snelweg. Van de in totaal 84 appartementen worden 28 appartementen bewoond door particuliere eigenaren. Jebber verhuurt de overige 56 appartementen aan starters. Daarvan zijn 42 appartementen bestemd voor sociale huur, 14 voor vrije sectorhuur. De Jebber-appartementen zijn gelegen op de 1e tot en met de 4e verdieping. Het gebouw is voorzien van twee liften, een gemeenschappelijke fietsenstalling, een sfeervol ingericht binnenhof op de 1e verdieping en een dakterras op de 5e verdieping voor een fraai uitzicht op de stad en voorzien van zitmeubilair. Bij elk appartement hoort een individuele berging op de 1e of 2e verdieping.
Appartement huren in Utrecht Startpagina Facebook.
Dit appartement is gelegen in het centrum met beschermd stadsgezicht, waar een prachtige omgeving gecombineerd wordt met sfeervolle bouw. Appartement te huur Utrecht: Lange Lauwerstraat 990. Appartement te huur Lange Lauwerstraat Utrecht: huur p/m 990, 2 kamers 40 m Galerijflat.
Appartement huren Utrecht.
Wijk Bij Duurstede. Zoek direct huizen en appartementen te huur in of Utrecht. Gratis scrollen door het hele aanbod. Je hebt de juiste website gevonden om te starten aan de zoektocht naar jouw woonruimte. Via Hestiva kan je rustig oriënteren welke kamers, studios, appartementen en huizen te huur worden aangeboden door de vele aanbieders. Bekijk hoe het werkt. Meest populaire woningen. 2 kamers op een mooie locatie in een gezellig huis. Ruime kamer Amsterdam oost. Kamer Amsterdam Oost. Appartement in Zeist Berkenlaan.
Woningen te huur in Utrecht huurstunt.
Komt u in Utrecht wonen? Lijkt het u wat om in Utrecht te gaan wonen? Huur uw appartement of woning dan via Huurstunt.nl! In ons ruime aanbod is er voor ieder wat wils en bespaart u gemakkelijk geld op onder andere bemiddelingskosten.
Huren in 6 stappen Van t Hof Rijnland Vastgoedmanagement.
Judith en Susanne zijn beide werkzaam bij Van t Hof Rijnland op het kantoor in Utrecht. Judith als junior technisch manager en Susanne in haar dubbelrol als technisch administratief medewerker en technisch opzichter. Beide dames zijn niet op deze posities begonnen.
Huis huren in Utrecht Bekijk 635 huurwoningen.
Huurwoningen Rotterdam Huis kopen Amsterdam Koopwoningen Den Haag Huren in Maastricht Huis kopen Rotterdam Te Koop Maastricht Te Koop Utrecht Huren in Breda Huis kopen Groningen Huis kopen Almere. Huis huren in Utrecht Bekijk 635 huurwoningen. 50 m 2 2 kamers.
Kamer appartement huren student Utrecht betaalbaar SSH.
Indicatie benodigde inschrijftijd: kamer vanaf 18 maanden, studio vanaf 25 maanden uitleg. Appartement voor student of starter. Bekijk alle SSH locaties in Utrecht op de kaart. Bekijk alle SSH locaties in Utrecht op de kaart. Utrecht staat bekend om haar prachtige historische centrum.
Landal GreenParks Ruim 85 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Hongarije, Denemarken en Engeland. icon / social / messenger copy 5. icon / social / messen
Landal GreenParks en derden gebruiken cookies en andere technieken om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in.
Jan van Foreest Een appartement huren in het hart van Utrecht Een appartement huren in het hart van Utrecht.
PARKEERPLAATSEN OP EIGEN TERREIN EN FIETSENSTALLING INPANDIG. Een appartement huren in het hart van Utrecht. Jan van Foreest is een voormalig kantoorgebouw dat als PTT Postsorteercentrum heeft gefungeerd. Nadat het kantoor meerdere jaren heeft leeggestaan is het in 2017 getransformeerd tot een woongebouw.

Contacteer ons