studentenwoningen utrecht
4000 nieuwe studentenwoningen in de pijplijn Utrecht.
In 2021 komen maar liefst 2199 nieuwe studentenwoningen op de NPD strook in Centrum Overvecht en aan de Archimedeslaan. Op basis van deze cijfers is de verwachting dat het tekort aan studentenwoningen eind 2021 nagenoeg is ingelopen. Utrecht huisvest op dit moment 30.800 studenten en volgens de lokale Monitor van Kences 2016 zijn nog eens 5.100 studenten op zoek naar een kamer.
Studentenwoningen Gemeente Utrecht.
Wil je een check op de hoogte van je huurprijs of het huurcontract? Kijk dan op normalehuur.nl of neem contact op met het Huurteam Utrecht. Inschrijven in Utrecht. Ben je naar Utrecht verhuisd? Dan moet je je binnen 5 dagen inschrijven bij de gemeente.
Tekort studentenwoningen Amsterdam en Utrecht blijft probleem Vastgoed actueel.
U bent hier. Home nieuws Tekort studentenwoningen Amsterdam en Utrecht blijft probleem. Tekort studentenwoningen Amsterdam en Utrecht blijft probleem. 15 september 2015 Geschreven door redactie Vastgoed. Het Landelijk Actieplan Studentenhuisvesting is een succes; er komen tot 2016 bijna 50.000 studentenwoningen extra beschikbaar.
Kamerjungle De Kamersite van Nederland. content.
Drielenborchdreef te Utrecht. twee kamers voor 500 euro inclusief alles te huur. Kamer in studentenhuis. Kamers voorzien van laminaatvloer. Goed bereikbaar met openbaarvervoer, nabij station ns overvecht, nabij zwembad, winkelcentrum, sportzaal, bibliotheek. Drielenborchdreef te Utrecht. kamer te huur. Kamer in studentenhuis.
Nieuwe studentenhuisvesting Op Dreef als landmark in Utrecht Overvecht Van Wijnen Meer dan bouwen.
Belangrijke ontwikkeling voor Utrecht Overvecht. Omdat er veel vraag is naar studentenwoningen is dit een belangrijke ontwikkeling voor Overvecht, vlakbij het winkelcentrum Overvecht. Maar ook qua kwaliteit en uitstraling is het een bijzonder project, met het hoogteaccent aan de Brailledreef.
Waarom is het kamertekort zo groot? Folia.
Iets soortgelijks gebeurde vorig jaar met een oud ROC-gebouw in Nieuw-West: er moesten studentenwoningen komen, maar er woonden uiteindelijk vooral Oost-Europese arbeiders. De gemeente liet weten bij de bouw van nieuwe complexen niet meer met commerciƫle partijen samen te werken.
Eerste paal 655 studentenwoningen in Utrecht Kences.
Eerste paal 655 studentenwoningen in Utrecht. Op 16 januari 2014 sloegen Marjan Oudeman voorzitter CvB UU, Ton Jochems directeur SSH en studenten van het Junior College de eerste paal voor de bouw van het studentencomplex Johanna in het Utrecht Science Park.
KPN-locatie, Utrecht-Oost Jebber Geslaagd wonen.
Home Project In ontwikkeling KPN-locatie, Utrecht-Oost. Het KPN-terrein aan de Burgemeester Fockema Andreaelaan te Utrecht is in 2008 aangekocht door Stichting Studenhuisvesting SSH. KPN heeft het terrein in principe nog in gebruik tot 2016. In de tussentijd ontwikkelen Jebber en SSH samen een nieuwbouwplan voor starters en studenten op het terrein, waarbij de insteek is om een deel van de bestaande KPN-gebouwen te behouden en te transformeren tot woningen.
Waarom het tekort aan studentenkamers nog altijd zo groot is Binnenland RD.nl.
Vastgoedbelegger Cor Verkade heeft wel een verklaring voor het feit dat ondernemers niet massaal in dit gat springen. Hij startte 28 jaar geleden met het kopen en exploiteren van studentenwoningen, omdat een kamer vinden al in 1985, toen ik als eerstejaars in Utrecht kwam, het lastigste was aan studeren.

Contacteer ons