studentenwoningen utrecht
Socius Kamers, studio's' en appartementen voor jongeren.
Met deze kennis heeft Socius een formule ontwikkeld die vrijwel op alle gebouwen is toe te passen. Die formule heeft geleid tot succesvolle projecten in onder andere Utrecht, Leiden, Amsterdam en Wageningen met in totaal meer dan 1.200 wooneenheden. Meld je hier aan.
Garageboxen als studentenwoningen: mag dit wel! RTL Nieuws.
Woningnood Garageboxen als studentenwoningen: mag dit wel! 17 september 2018 1124: Aangepast: 17 september 2018 1846.: De woningnood bij studenten ligt hoog dus wordt er gezocht naar alternatieven. In Groningen woont een aantal studenten sinds deze zomer in tentenkampen, in Leiden verblijven studenten op een stadscamping en in Amsterdam heb je containerwoningen. En nu worden zelfs garageboxen aangeboden voor studenten. Geen ramen, geen toilet, geen badkamer en ook geen keuken. Een garagebox is gemaakt voor opslag en niet als woning, maar tóch wordt er een garagebox als studentenwoning aangeboden op een Facebookpagina voor kamerzoekers in Utrecht.
Waarom het tekort aan studentenkamers nog altijd zo groot is Binnenland RD.nl.
Vastgoedbelegger Cor Verkade heeft wel een verklaring voor het feit dat ondernemers niet massaal in dit gat springen. Hij startte 28 jaar geleden met het kopen en exploiteren van studentenwoningen, omdat een kamer vinden al in 1985, toen ik als eerstejaars in Utrecht kwam, het lastigste was aan studeren.
Stel" maximale huurprijs in voor nieuwe studentenwoningen" RTV Utrecht. RTV Utrecht Nieuws en sportoverzicht voor provincie en stad Utrecht.
Deel dit artikel. Stel" maximale huurprijs in voor nieuwe studentenwoningen." Foto: RTV Utrecht. UTRECHT GroenLinks in de gemeente Utrecht wil dat er een maximale huurpijs komt voor nieuwestudentenwoningen.De komende jaren worden ruim 2000studentenkamers opgeleverd en 86 procent daarvan is volgens de partij erg duur.
Hoe vind je een goedkope studentenkamer? Geld Telegraaf.nl.
Amersfoort geldt al jaren als overloopgebied voor Utrecht, en nu komen er zelfs verhalen op van Amsterdamse studenten die daar onderdak zoeken. Prijzen studentenwoningen gaan door het dak. En waarom ook niet? De prijzen in de traditionele studentensteden rijzen de pan uit, zoals hieronder te zien is.
Huurwoning Utrecht, de NIEUWSTE huurhuizen in Utrecht.
Gezocht huurwoning voor meerdere studenten in leuke wijk in centrum Utrecht 27-03-2019 Ik ben op zoek naar een leuke huurwoning, in het centrum van Utrecht, met 3 slaapkamers waar ik met vrouwelijke mede studenten kan gaan wonen. Woning gezocht in Utrecht!
Tekort studentenwoningen Amsterdam en Utrecht blijft probleem Vastgoed actueel.
U bent hier. Home nieuws Tekort studentenwoningen Amsterdam en Utrecht blijft probleem. Tekort studentenwoningen Amsterdam en Utrecht blijft probleem. 15 september 2015 Geschreven door redactie Vastgoed. Het Landelijk Actieplan Studentenhuisvesting is een succes; er komen tot 2016 bijna 50.000 studentenwoningen extra beschikbaar.
Bijna 4.000 nieuwe studentenwoningen de komende vier jaar Utrecht.
De gemeente blijft ook na 2021 de ontwikkeling van studentenwoningen in de stad stimuleren. De universiteit wil op het Utrecht Science Park 2000-3000 studentenwoningen realiseren en ook de SSH heeft de ambitie om te blijven investeren in nieuwe projecten. Naast het vergroten van het aanbod treft de gemeente ook andere maatregelen om de huisvestingssituatie voor internationale studenten te verbeteren.
4000 nieuwe studentenwoningen in de pijplijn Utrecht.
In 2021 komen maar liefst 2199 nieuwe studentenwoningen op de NPD strook in Centrum Overvecht en aan de Archimedeslaan. Op basis van deze cijfers is de verwachting dat het tekort aan studentenwoningen eind 2021 nagenoeg is ingelopen. Utrecht huisvest op dit moment 30.800 studenten en volgens de lokale Monitor van Kences 2016 zijn nog eens 5.100 studenten op zoek naar een kamer.

Contacteer ons