5 manieren om uw huurinkomsten te verhogen

Uw sleutel tot het vergaren van rijkdom en het betalen voor de levensstijl van uw wensen, is begrijpen hoe u inkomsten kunt genereren uit huurwoningen. En de eigenaren van vandaag ontwikkelen slimme strategieën om hun huurwinst te vergroten.

De vastgoedprofessionals van June Homes zijn ervaren in het assisteren van verhuurders bij het maximaliseren van hun huurinkomsten. We weten dat de beste manier om uw winst te verhogen is door waarde te bieden aan uw huurders. Maar hoe kunt u waarde toevoegen zonder dat uw bedrijfskosten sneller stijgen dan uw winstmarges?

Hier zijn vijf uitstekende suggesties om u te helpen het potentieel van uw huurwoningen te maximaliseren. U kunt deze vijf suggesties gebruiken om uw huurinkomsten te verhogen, of u nu een beginnende belegger bent met één huurwoning of een ervaren eigenaar met een grote portefeuille aan huurwoningen.

1. Zorg voor volledig gemeubileerde woningen en kamers te huur

Een bepaalde marktniche verlangt volledig gemeubileerde verhuur. Een van de meest populaire soorten gemeubileerde appartementen is vakantieverhuur. U kunt meer vragen voor deze verhuur van onroerend goed omdat ze gemeubileerd zijn en de verblijven vaak maar een paar dagen zijn.

Vakantiegangers zijn echter lang niet de enige groep die geïnteresseerd is in gemeubileerde appartementen. Reisverpleegkundigen en auditors zijn twee beroepen die vaak verhuizen als reactie op de vraag van de klant. Deze “bedrijfsappartementen” zijn een geweldige manier om de inkomsten uit huurwoningen te verhogen, omdat u een deal kunt sluiten met één bedrijf om al hun reizende werknemers te huisvesten. Bovendien zijn deze huurders, omdat ze meer werkgericht zijn dan vakantiegangers, die zorgelozer kunnen zijn en meer geneigd zijn om feestjes in de flat te houden, normaal gesproken voorzichtiger met het meubilair.

Wilt u uw appartement snel inrichten? JuneHomes biedt eigenaren een eenvoudige, probleemloze manier om hun flats in te richten. Lees hier meer over de ondersteuning die JuneHomes haar klanten biedt.

Bovendien is er veel vraag naar gemeubileerde verhuur in gebieden met een aanzienlijke bevolkingsgroei als gevolg van het verhuizen van bewoners. Veel huurders zijn op zoek naar ‘crashpads’ waar ze zich een paar maanden kunnen vestigen terwijl ze op zoek zijn naar een meer permanente woonsituatie, bijvoorbeeld in Texas en Florida, die een toestroom van nieuwe mensen uit andere staten zien komen. Het is voor hen eenvoudiger om hun bezittingen op te bergen, naar een gemeubileerd appartement te verhuizen en ze vervolgens uit de opslag te halen zodra ze klaar zijn om hun nieuwe huis voor de langere termijn te betrekken in plaats van twee volledige verhuizingen te doen.

2. Zorg voor extra opslagruimte

Er is nooit genoeg ruimte voor opslag. We verzamelen altijd zoveel mogelijk artikelen in ons magazijn, en dan blijven we er meer kopen! Huurders arriveren met seizoenskleding, fietsen en kerstversieringen, die allemaal opslagruimte nodig hebben.

Zo zal de behoefte aan opslagruimte nooit verdwijnen. Vastgoedeigenaren kunnen profiteren van deze wijdverbreide behoefte door extra opslagruimte te bieden. U kunt ongebruikte kasten, schuren, zolders, kruipruimtes en gemeenschappelijke ruimtes omtoveren tot bruikbare opslagruimte voor uw huurders. Deze gebieden kunnen worden gebruikt als een extra bron van inkomsten uit huurwoningen. Voeg de kamer toe aan uw huureenheid om het maandbedrag voor die eenheid te verhogen, of geef uw huurders een keuze door opslagruimte apart te verhuren.

3. Verlaag de omzet van bewoners

U moet tijd en geld besteden aan het zoeken naar nieuwe huurders. Een hoge omzet kan uw bedrijfskosten opdrijven vanwege de kosten van het verhuren van het pand, het tonen aan potentiële huurders, het controleren van hun kredietwaardigheid, het gereedmaken van de unit voor de nieuwe huurders en eventuele leegstandsverliezen.

Nieuwe huurders zorgen niet alleen voor tijd en geld, maar ook voor onzekerheid. Betalen ze de huur op tijd? Zullen ze het appartement onderhouden en respect tonen voor de buren? U wilt geen nieuwe huurders vinden om vaste huurders te vervangen.

4. Bied aanvullende diensten en voorzieningen

De slimme verhuurders van vandaag hebben ontdekt hoe ze kunnen profiteren van hun huurwoningen door diensten aan te bieden. We zijn allemaal, laten we eerlijk zijn, druk. Veelvoorkomende boodschappen en taken zoals de was doen, het huis schoonmaken en boodschappen doen, veroorzaken onverwachte verstoringen en blijven soms onbeheerd. Sommige huurders, met name professionals in welvarende buurten, zijn tevreden om iemand anders te betalen om voor deze boodschappen te zorgen. U kunt het inkomen van de huurwoning verhogen en de tevredenheid van de bewoners verbeteren door deze diensten aan te bieden.

In appartementengemeenschappen bieden voorzieningen een kans om uw huurprijzen te verhogen. Om de waarde van uw appartementen te verhogen, kunt u ter plaatse een fitnesscentrum, een gemeenschappelijke tuin of een hondenpark bouwen, afhankelijk van uw budget voor kapitaalverbetering. Deze extra’s, waaronder aanvullende diensten, verhogen uw toekomstige huurinkomsten en bewonersgeluk.

5. Zet meer huurwoningen in uw huurinkomsten.

Vergroot uw vastgoedportefeuille om uw huurinkomsten te maximaliseren. U kunt het proces repliceren met tal van eigenschappen als u eenmaal weet hoe u kunt profiteren van verhuur tot uw eerste huur om uw nettowaarde en maandelijkse cashflow te verhogen.

De ideale kapitaalbron voor toekomstige investeringen in onroerend goed zijn de huuropbrengsten van uw eerste vastgoedbelegging. Uw portefeuille zal sneller en aanzienlijk toenemen als u uw huurinkomsten herbelegt, waardoor een positieve feedbacklus ontstaat van groeiende investeringen en stijgende rendementen.

Als u begrijpt hoe u geld kunt verdienen met huurwoningen, kunt u uw doelen bereiken, of u nu een kleine portefeuille wilt opbouwen om genoeg geld te verdienen om uzelf te onderhouden of een vastgoedmagnaat wilt worden.